Ik stel als masseur/therapeut geen medische diagnoses. Indien nodig zal ik je altijd doorverwijzen naar je huisarts of specialistisch behandelaar.

Masseren mag bijna altijd. Maar soms mag ik niet masseren. Zoals bij actuele hart(ritme)stoornissen, koorts, nog niet geheelde wonden/botbreuken, infecties/ontstekingen en besmettelijke huidziekten. Ik zal hier altijd naar vragen.

Sta je onder behandelingvan een arts, fysiotherapeut of andere specialist en/of gebruik je medicijnen. Informeer je dan altijd vooraf of je gemasseerd mag worden.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de volledigheid en juistheid van de informatie, zoals je mij die in het intake gesprek verstrekt. Zodat ik de massage verantwood en veilig kan uitvoeren.

Ik heb een geheimhoudingsplicht. En gegevens en informatie die jij mij geeft tijdens behandelingen zal ik niet dan zonder jou nadrukkelijke toestemming aan derden verstrekken (zie privacyerklaring).

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspaak kosteloos worden geannuleerd. Binnen 24 uur afgezegde behandelingen worden voor de helft in rekening gebracht. Dit geldt ook voor niet nagekomen (vergeten) afspaken.

Betaling geschiedt contant of via overboeking via telebankieren app. direct na de behandeling.

COVID-19 (CORONA)

Ik ben gewend om hygiënisch te werken. Na elke behandeling worden de contactoppervlakken ontsmet. Ik houd me aan de richtlijnen van het RIVM. Voor gedetailleerde info m.b.t. COVID-19 protocollen verwijs ik U graag naar het RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/werk/contactberoepen).