Warning: The magic method RRDI_Theme_Demo_Import::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/3/a/ruudmassage.nl/httpd.www/wp-content/plugins/rara-one-click-demo-import/includes/class-rrdi-main.php on line 171 Voorwaarden – Praktijk voor Massage en Bewustwording

Voorwaarden


Ik stel als masseur/therapeut geen medische diagnoses. Indien nodig zal ik je altijd doorverwijzen naar je huisarts of specialistisch behandelaar.

Masseren mag bijna altijd. Maar soms mag ik niet masseren. Zoals bij actuele hart(ritme)stoornissen, koorts, nog niet geheelde wonden/botbreuken, infecties/ontstekingen en besmettelijke huidziekten. Ik zal hier altijd naar vragen.

Sta je onder behandeling van een arts, fysiotherapeut of andere specialist en/of gebruik je medicijnen. Informeer je dan altijd vooraf of je gemasseerd mag worden.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de volledigheid en juistheid van de informatie, zoals je mij die in het intake gesprek verstrekt. Zodat ik de massage verantwoord en veilig kan uitvoeren.

Ik heb een geheimhoudingsplicht. En gegevens en informatie die jij mij geeft tijdens behandelingen zal ik niet dan zonder jou nadrukkelijke toestemming aan derden verstrekken (zie privacyerklaring).

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Binnen 24 uur afgezegde behandelingen worden in rekening gebracht. Dit geldt ook voor niet nagekomen (vergeten) afspraken.

Betaling geschiedt contant of via overboeking binnen 8 dagen direct na de behandeling.

KLACHTENREGELING

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken. Komen we er samen niet uit, dan is de praktijk aangesloten bij stichting Zorggeschil (een onafhankelijke geschillencommissie die is gespecialiseerd in de complementaire zorg).

Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.

Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen

COVID-19 (CORONA)

Ik ben gewend om hygiënisch te werken. Na elke behandeling worden de contactoppervlakken ontsmet. Ik houd me aan de richtlijnen van het RIVM. Voor gedetailleerde info m.b.t. COVID-19 protocollen verwijs ik U graag naar het RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/werk/contactberoepen).

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

nl_NL_formalNederlands (Formeel)