Tarieven


€ 65,00

75 minuten
massagetherapie[1]

€ 40,00/50,00

45/60 minuten
massage[2]

€ 18,00

20 minuten
stoel/bedrijfsmassage[3]

[1] In onze eerste afspraak nemen we de tijd voor een uitgebreide intake/voorgesprek en anamnese. (30 minuten). Hierdoor duurt de eerste afspraak 90 minuten. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. De vervolg behandelingen in het traject duren steeds ca. 75 minuten. Ben je aanvullend verzekerd, dan wordt massagetherapie door diverse verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. (check voor de zekerheid je polis of raadpleeg je ziektekostenverzekeraar). Je hebt voor de behandeling geen verwijzing nodig en je hoeft je eigen risico niet aan te spreken.

[2] Losse (ontspannings) massages, die geen deel uitmaken van een therapie traject komen niet voor vergoeding in aanmerking. De genoemde tijdsduur is inclusief een korte intake en nagesprek. De effectieve massagetijd bedraagt respectievelijk 35 en 50 minuten.

[3] In de prijs zijn alle kosten van het gebruik van een professionele massagestoel, andere hulpmiddelen en reiskosten inbegrepen. Als opdrachtgever zorgt u voor een voldoende representatieve en goed geventileerde ruimte, waar ik de massages met voldoende privacy voor de deelnemers kan uitvoeren. Het is ook mogelijk om maatwerk afspraken te maken over de invulling en duur per behandeling.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

de_DE_formalDeutsch (Sie)