Stoel- / bedrijfsmassage


Naast massage en massagetherapie geef ik ook (stoel) massages op locatie. De stoelmassage is een effectieve en ontspannende massage van hoofd, nek, schouders, rug en armen. De kleding kan aanblijven en er wordt geen olie gebruikt. Daardoor is de stoelmassage laagdrempelig en voor veel mensen een eerste kennismaking met massage. Dit maakt de stoelmassage ook prima geschikt om in te zetten als bedrijfsmassage. Een behandeling die letterlijk “tussen de bedrijven door” kan worden gegeven.

Naast de directe fysieke effecten van een meer ontspannen gevoel, geldt dat je je bewust wordt van (werk) houding en mate van spanning die je mogelijk meedraagt. Daarbij werkt stoelmassage preventief. Het voorkomen van ziekteverzuim en stress is voor veel bedrijven een belangrijke reden om stoelmassage in te zetten.

Ook de overheid onderschrijft de positieve effecten en heeft (stoel)massage aangemerkt als Arbo voorziening. Dit betekent dat de kosten van stoelmassage onder bepaalde voorwaarden niet ten kosten gaan van het werkkostenregeling-forfait. Waardoor ze onbeperkt kunnen worden verstrekt aan uw medewerkers.

Ik kom graag naar u toe om u en uw medewerkers kennis te laten maken met mijn stoelmassage. U hoeft dan alleen te zorgen voor een geschikte ruimte, waar ik de massages met voldoende privacy en rust voor uw medewerkers kan uitvoeren.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

de_DE_formalDeutsch (Sie)